Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Nieuw in Almere Buiten, hotfixstenen

  • www.stones4all.nl

    Welkom bij Stones4all

    Voor de meeste mensen hebben stenen een enorme aantrekkingskracht door hun vaak sprookjesachtige schoonheid, hun verscheidenheid aan kristalvormen, hun kleurenpracht en hun uitstraling. Sinds mensenheugenis worden ze gebruikt als sieraad en versiering. Alle stenen van Stones4all hebben een eigen specifieke uiterlijk en kan daardoor op lichaam, ziel en geest inwerken.

    Waarmee onderscheiden wij ons van de rest ? Door onze lage verzendkosten. Bij ons betaald u de prijs van het gewicht van wat u besteld. Daarom zijn de prijzen aantrekkelijk en de verzendkosten laag !

    De hotfix stenen van Stones4all kunnen worden geplakt door middel van een speciale hotfix applicator.

    In een mum van tijd verandert u voortaan uw kleding, zelfs vlak voor een feestje, in een chique, hip, hot of trendy kledingstuk. Maar los van kleding decoreren is hechting op alle soorten ondergrond in uw interieur mogelijk. Het maakt niet uit op welke stof of ondergrond, zelfs leer, tule, metaal, satijn en wol vormen geen enkel struikelblok. Ook voor scrapbookers biedt dit apparaat een snelle manier van papier decoreren. Als u deze stenen op stof verwerkt dmv. het lijmapparaat, kunt u textiel gewoon op 40 graden in de wasmachine wassen. Deze stenen hebben een veel betere hechting (dmv. de hot fix applicator) dan door het gebruik van sieraden lijm.

    Stones4all heeft een groot assortiment hotfix strijkpatronen die gemakkelijk te bevestigen zijn op textiel. Uiteraard krijgt u een beschrijving bij de strijkpatronen hoe u deze kunt bevestigen op textiel. Ook kunnen wij strijkpatronen laten maken van uw bedrijfslogo of andere ontwerpen. Neem hiervoor contact op met info@stones4all.nl om een offerte aan te vragen.

    Wij leveren nagenoeg alle kleuren en maten van hotfix stenen. U kunt een bestelling plaatsen in onze webwinkel en uw bestelling ophalen in Almere Buiten. Dit scheelt uiteraard weer verzendkosten. U kunt ook een kijkje komen nemen in onze showroom. Vooraf graag wel even een afspraak maken (telefoon 06-29071513)

    Maak vrijblijvend een afspraak om het assortiment van Stones4all te bekijken.

    info@stones4all.nl

  • P van der Bij

    Ik zou graag jullie adres willen ontvangen om te kijken wat je nodig hebt voor de hotfix steentjes en hoe dat werkt.

    En wat het kost voor op de kleding te doen

    M.v.g. Petra

  • www.stones4all.nl

    Het adres is Cran Canariastraat 52 in Almere Buiten.

    Er is een showroom aanwezig. Alleen bezoek na telefonische afspraak.